Mode

Speenkoord terrazo blauw

Speenkoord terrazo blauw

€ 15,00
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 15,00

Beschrijving

Op zoek naar een uniek en persoonlijk geboortegeschenk dan ben je bij Woppily aan het juiste adres. Of ben je het beu dat je kleintje zijn tutje altijd valt en vuil wordt dan komt deze speenkoord goed van pas. Maakt je kleintje geen gebruik van een tutje maar heeft die last van doorkomende tandjes dan kan je deze speenkoord gebruiken om bijvoorbeeld de konijnenbijtring vast te hangen.

Deze speenkoord past perfect bij de leuke speelkoord met ketting terrazo blauw, speelkoord terrazo met konijnenring en het siliconen speenzakje mat blauw.

✄ Materiaal: Kralen: silliconen kralen, BPA vrij Clip: siliconen met metalen sluiting Garen: satijnkoord

↔ Afmetingen: De lengte van het koord (excl. clip) is max. 22 cm = Europese veiligheidsnorm)

Onderhoud:  De speenkoord mag gewassen worden in een mild sopje. Let er op dat je de speenclip wel goed droog maakt. Laat hem dan even drogen aan de lucht.

Ondanks dat het speenkoord met de grootste zorgvuldigheid gemaakt is, gebruik het altijd onder toezicht van een volwassenen. Laat je kindje niet slapen met de speenkoord. Controleer het speenkoord elke keer wanneer je kindje hem gebruikt. Wees er zeker van dat de draad en de kralen niet stuk zijn en nog stevig aan elkaar vast zitten.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina