Ondernemers

Outdoorkids.be

Outdoorkids

Outdoorkids.be

Ik ben Janice, trotse mama van Jules (2018) en getrouwd met Jeroen.

Als kind was ik al een echte avonturier. Je vond me altijd in de bossen, bij de paarden of ergens tussen de velden. Samen met mijn zus en vriendjes uit de buurt waren we steeds ergens kattenkwaad aan het uithalen of kampen aan het bouwen in het bos. Ik had het geluk te mogen opgroeien met avontuurlijke ouders, onze vakanties waren dan ook altijd gevuld met spannende belevenissen in de “wildernis”, nooit ver weg maar altijd buiten. Dit heeft bijgedragen tot wie ik vandaag ben, een plantrekker, een avonturier en een ondernemer maar ook een dromer en een tikkeltje eigenwijs.

Mijn missie is om je (klein)kind(eren) en jij, als (groot)ouder, zo veel mogelijk te helpen en ondersteunen om te genieten van buiten zijn, spelen, kamperen, wandelen,… met kinderen. Ik doe dit door je eerlijke en handige outdoor musthaves aan te bieden.

Outdoorkids.be dé bestemming voor alles wat kindvriendelijk en buiten is.

We weten dat kinderen het gelukkigst zijn en het best leren als ze buiten zijn, op avontuurlijke ontdekkingstochten, hun handen vuil maken. Buitenspelen bevordert de creativiteit en leert kinderen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast helpt spelen in de natuur om hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid te verstevigen.

Ik hoop dat ik je via outdoorkids.be kan inspireren om op avontuur te gaan met je kind(eren), in de tuin, in het park, op de straat of op een verre bestemming. Het maakt niet uit, zolang het maar buiten is.

Kom meer te weten

Deel deze pagina