Ondernemers

Woppily

Sabine Pauwels

Woppily

Hallo combideefan,

Ik ben Sabine en creatieve mama van Marlies (februari 2018) en Martijn (september 2020). Onze dochter Marlies werd geboren met een tandje. Vrij uniek want maar 1 op 20 000 baby's worden geboren met een tandje.

Op zeven weken viel dit tandje uit maar op haar drie maanden kwam het tweede tandje al piepen.

Ik ben dan op zoek gegaan naar hoe ik haar kon helpen om de pijn die komt kijken bij doorkomende tandjes te verlichten.

Ik vond in de winkels wel wat bijtringen maar niet echt iets voor heel jonge babyt'tjes en ook allemaal los.

Na veel zoeken vond ik dat er kettingen bestaan met siliconen kralen speciaal gemaakt voor mama's, kindjes en mensen die graag kauwen. In de winkels vond ik niet direct mijn smaak dus zocht ik op hoe ik het zelf kon maken. Ik kocht de nodige materialen om een voedingsketting en speelkoord te maken.

Het hielp Marliesje goed bij de doorkomende tandjes maar tegelijk had ik ook altijd een speelgoedje bij en was ze veel minder afgeleid tijdens de borstvoedingsmomenten.

Het viel in de smaak bij een paar vriendinnen die vroegen of ik er voor hen ook wilden maken. Zowel zij als hun kindjes waren erg tevreden. Een paar vriendinnen werden vriendinnen van vriendinnen en die vroegen me of ik dit niet verkocht. Dus ben ik zo gestart met het verkopen van siliconen producten. Ondertussen heb ik al menig ervaring met siliconen producten. 

Siliconen is één van de veiligste en duurzaamste materialen. Het is gemaakt van zeer fijn gemalen kiezel (zand) en zuurstof. Het is bestand tegen extreemhoge en lage temperaturen waardoor ze vaak geschikt zijn voor de diepvriezer, (microgolf)oven en de vaatwasser. Bovendien zijn silicone producten heel eenvoudig schoon te maken. Door de flexibiliteit van het materiaal kan siliconen ook heel wat vallen en stoten verteren en laat dat nu erg belangrijk zijn bij kinderen en baby's.

Ik test eerst alles uit voordat ik het ga verkopen. Het is voor mij zeer belangrijk om een product te verkopen dat ik weet dat werkt.

Het liefst maak ik gepersonaliseerde artikelen bijvoorbeeld op basis van het geboortekaartje want maatwerk is wel mijn ding.

Kom meer te weten

Deel deze pagina