Hobby & speelgoed

Speelkoord Green Leafs SPECIAL

Speelkoord Green Leafs SPECIAL

€ 20,95
Tijdelijk niet voorradig

Beschrijving

Deze speelkoord is nieuw!

Hij beschikt over een aantal extra's dat andere speelkoorden niet kunnen waardoor hij SPECIAAL is.

Je kan het bijtfiguur er namelijk afhalen waardoor je het speelkoord ook kan gebruiken om een ander bijtfiguur aan te hangen of om het bijtfiguur los te gebruiken.

Er hangt ook een mini hanger aan het bijtfiguur voor extra sensorische prikkels tijdens het voelen. Je kan een speelkoord perfect vasthangen aan de buggy, kinderwagen, autostoel of eetstoel. Enorm handig voor onderweg of op restaurant. Past perfect in de verzorgingstas, neemt niet veel plaats in en zo heb je altijd iets bij om mee te spelen of voor doorkomende tandjes. Door de breeklsuiting die eraan zit zal de speelkoord loskomen wanneer er te veel kracht op komt. Dit ook weer omwille van veiligheidsredenen.

OPGELET, de speelkoord mag niet gebruikt worden om een speentje/tutje aan vast te hangen. Het is echt gemaakt om als speelkoord te maken voor een bijtfiguur of ander speeljte. 

Een speentje mag je alleen maar aan een speenkoord hangen dit omwille van de veiligheidsredenen. Dat wil niet zeggen dat deze speelkoord niet veilig is maar waarvoor je het gebruikt is gewoon anders.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina