Hobby & speelgoed

Bloemenpers DIY kit Hape

Bloemenpers DIY kit Hape

€ 21,00
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 21,00

Beschrijving

Maak je eigen natuurlijk kunstwerk! Met de houten bloemenpers DIY kit van Hape maakt je kindje zijn of haar eigen kunstverzameling. Met de meegeleverde verf en verfborstel kan je kleine kunstenaar van droge planten fleurige kunstwerkjes maken. De bloemenpers heeft een houten basis en topplaat, kartonnen droogvellen, schroeven en gemakkelijk te draaien bouten. De verschillende reeksen verf en voorgetekende sjablonen maken het setje compleet. Dit fijne setje van Hape moedigt kinderen aan om te leren over de natuur en kunst. Bloemenpers doe-het-zelfsetje is gemaakt van hout en gerecycled kunststof en bestaat uit 19 onderdelen, waaronder houten basis en topplaat, kartonnen droogvellen, schroeven en gemakkelijk te draaien bouten, verschillende soorten verf, een kwast en voorgetekende sjablonen, plus een binder. Geschikt vanaf 4 jaar.

Hoe te gebruiken?

Hieronder speeltips voor het spelen met de 19-delige houten bloemenpers DIY van Hape. 1. Verzamel bloemen, bladeren of gras en leg ze tussen de lagen karton. 2. Draai de pers aan en laat hem staan op een droge plek. Verwijder de pers, wanneer de plantenmaterie volledig is uitgedroogd. 3. Gebruik de meegeleverde verf, verfborstel en fotosjablonen om je bewaarde bloemen in schitterende kunststukken te veranderen. 4. Als je kunstcollectie groeit, kun je je eigen kunstboek maken met de meegeleverde binder en het touwtje.

Specificaties

Merk: Hape Materiaal: Hout, gerecycleerd Kunststof Kleur: Blauw, Groen Gewicht: 0.5 kg Afmeting verpakking: 18,7 x 7,7 x 18,7 cm Inhoud: 19 onderdelen Geschikt vanaf: 4 jaar

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina