Hobby & speelgoed

Little Sun Solarlamp kampeerlamp

Little Sun Solarlamp kampeerlamp

€ 25,00
Tijdelijk niet voorradig

Beschrijving

De Little Sun lamp op zonne-energie voelt zich overal thuis; op de camping, tijdens je outdoorvakantie, op de boot, op festivals en in huis of de tuin… Little Sun is voor groot en klein. Dankzij z’n stevige behuizing kun je ‘m overal gebruiken. Door de dimfunctie kun je het licht mooi afstemmen. Zet ‘m op de felle stand of juist op de dimstand om er bij te lezen. Met de meegeleverde lanyard kun je ‘m makkelijk ophangen. Kinderen houden van de Little Sun, om mee te spelen of als nachtlampje op de kamer. Ze leren hoe zonne-energie werkt en worden gemotiveerd om de energie van de zon te gebruiken.

Enkele punten waarom deze lamp een echte musthave is:

  • Hoge kwaliteit dimbare solar lamp
  • 5 uur opladen in de zon levert 50 uur licht op de gedimde stand en 4 uur licht op de felste stand
  • De batterij gaat meer dan 5 jaar mee bij dagelijks gebruik
  • Robuust en duurzaam, kan tegen een stootje
  • Perfect voor outdoor activiteiten en als campinglamp
  • Betrouwbaar en duurzaam

Wil je een Little Sun lamp kopen?

Heel goed, want dankzij jouw aankoop investeer je ook nog eens in schoon en veilig licht in gebieden waar ze dat hard nodig hebben. Dankzij het principe van Social Return, maak je met jouw aankoop meer mogelijk. Het bedrijf achter Little Sun is een certified B Corporation en produceert onder eerlijke & sociale omstandigheden. Voor elke verkochte lamp komen meer Little Suns beschikbaar voor mensen in Afrika en andere gebieden in nood. Elke euro wordt dus goed geïnvesteerd.

Specificaties

Merk: Little Sun Kleur: Geel Materiaal: ABS, silicone, Lanvard: Nylon Afmeting: ø12 cm x 2,9 cm Lichturen: 5 uur zon = 50 uur licht (gedimde stand), 4 uur normale stand

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina