Mode

Lederen Sloefjes Stabifoot Navy

Lederen Sloefjes Stabifoot Navy

€ 29,99
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 29,99

Beschrijving

Super gave en soepele babyslofjes van Stabifoot uit de Babysoft lijn in de kleur navy/donkerblauw. De babyslofjes hebben een elastieken sluiting en uiteraard en antislip zooltje van suède leer. De babyslofjes uit de Babysoft lijn zijn in heel veel kleuren en prints verkrijgbaar.

De Stabifoot Babysoft babyslofjes zijn gemaakt van soepel, ècht leer. Hierdoor zit het schoentje super comfortabel aan de voetjes van jouw kindje.

Kenmerken:

- geheel van soepel leer gemaakt

- met suède zooltje

- sluiting met elastiek

- verpakt in mooi cadeaudoosje

Het blijft altijd lastig, de maat bepalen van die kleine babyvoetjes. Klik hier voor een handige manier om de maat te bepalen. Wat we je graag willen adviseren is om altijd de lengte van de voetjes op te meten, dat is zo belangrijk. De maten verschillen namelijk behoorlijk per merk en je wilt natuurlijk niet véél te grote of te kleine slofjes in je brievenbus ontvangen. Hou rekening met een halve tot een hele cm aan extra ruimte. Stel dus dat de voetjes 10 cm zijn dan zou je een slofje kunnen kiezen met een zoollengte van 10,5 tot 11,0 cm.

Kom je er dan nog niet uit? Geen nood, je kan ze ook altijd eens gaan passen bij @Combidee te Brasschaat.

Hieronder een maattabel om je te helpen de juiste maat te bepalen, let op de afmetingen zijn van het zooltje IN het babyschoentje:

maat 6 maanden = 13 cm (voor kindjes van 6-12 maanden)

maat 12 maanden = 13,5 cm (voor kindjes van 12-18 maanden)

maat 18 maanden = 14 cm (voor kindjes van 18-24 maanden)

maat 24 maanden = 15 cm (voor kindjes van + 24 maanden) 

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina