Koken & tafelen

Chef bruin pakkawood

Chef bruin pakkawood

€ 180,00
Dit artikel is momenteel niet verkrijgbaar via de online shop. Neem contact op met de winkel om dit artikel te bestellen.

Beschrijving

Dit allround keukenmes heeft elementen van de Europese (demi-) chef, Japanse gyuto en deba. Het is westers dun geslepen ( tweezijdig) en iets korter dan een klassieke demi chef, wat het ook iets beter geschikt maakt voor het versnijden van vis.

Het heeft een blad van 180 mm lang, 62mm hoog in roestvrij messenstaal (1.4109) van 2mm. Het werd gehard, dan diepgekoeld op -78° en dubbel getemperd om een ideale hardheid en taaiheid te bekomen. Deze combinatie geeft een lang houdbare snede, die voor de meeste koks nog goed scherp te houden en te onderhouden is.  Het roestvrije staal staat garant voor een lange levensduur met weinig onderhoud.  Het mes kan generaties lang meegaan.

Het mes heeft een handvat in donker bruin pakkawood. ( Dit onder hoge druk en temperatuur samengesteld materiaal van fineer en phenolhars  neemt geen vocht op en is hygiënisch)  De schalen zijn bevestigd met epoxy en roestvrijstalen bouten.

 

 Het mes mag NIET in de vaatwasmachine. 

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina