Ondernemers

Intrastijl | interieur

Intrastijl

Intrastijl | interieur

Intrastijl is de jonge, ambitieuze samenwerking van Saskia en Jasper. Een koppel én een team! Saskia en Jasper transformeren sinds 2014 elk huis in een thuis, met een samenspel van meubelen, accessoires en decoratie. Met hun slimme vastgoedstyling zorgen ze ervoor dat kandidaat-kopers meteen een warm gevoel krijgen ze als een woning binnenkomen.

Een goede eerste indruk is van cruciaal belang bij een emotionele aankoop als een nieuwe (t)huis. Kandidaat-kopers laten zich immers in de meeste gevallen leiden door het gevoel dat ze krijgen als ze door het appartement of de woning lopen.

Een webshop al algemeen verzoek

Ondertussen zijn niet alleen makelaars overtuigd van de meerwaarde van vastgoedstyling. Op vraag van kandidaat-kopers, die graag bepaalde stukken uit het interieur wilden overkopen, is Intrastijl in september 2020 gestart met een webshop. Zo kan je bijvoorbeeld met één klik een stijlvol ingericht huis bestellen.

Je kan bij Intrastijl terecht voor trendy meubelen en woonaccessoires van sierkussens tot tapijten.

Ben je zelf op zoek naar een interieur dat zo uit de boekjes zou kunnen komen? Of wens je meer informatie over een bepaald product? Surf naar intrastijl.be/shop of mail Saskia op info@intrastijl.be.

Kom meer te weten

Deel deze pagina