Ondernemers

Grimeless

Grimeless

Grimeless

Hallo,

 

Ik stel me even voor. Mijn naam is Nancy Hoppenbrouwers, 53 jaar en mama van 3 zonen. Leerkracht LO en wonende te Essen. Al sinds 1992 gehuwd met Marc.

 

Na heel wat medische problemen in ons gezin, ben ik uit noodzaak een webshop in dameskleding begonnen. Mijn man heeft in 2019 een hersenbloeding gehad en is genoodzaakt thuis. Om hem wat meer bij te staan, ben ik op zoek gegaan om iets meer van thuis uit te werken. En zo is Grimeless ontstaan.

 

Na een moeizame wintercollectie 2021, is de zomercollectie de stijl en sfeer die ik nastreef. Na mijn borstkanker ben ik lang op zoek geweest naar kleding die goed zat. Als je een beetje uit evenwicht bent, zit kleding al snel niet lekker. En tijdens die speurtocht heb ik een paar heel leuke merken leren kennen en die kleding verkoop ik in mijn webshop.

 

Banditas from Marseille en Chantal B komen uit het zuiden van Frankrijk en hebben een eigenzinnige zonnige street -en bohocollectie. CLP uit Spanje maakt de collectie meer urban en casual. Daarnaast heb ik een aantal sweaters en shirts van mijn eigen merk. De sweaters zijn van biokatoen en oversized. Ook de shirts zijn wat ruimer van snit.

 

En via combidee zou ik jullie willen laten kennismaken met deze selectie. 

     Een beetje "rock".

     Een vleugje "boho".

     Een snuifje "urban".

     Een tikje " uniek".

 

Veel winkelplezier,

Nancy 

 

Kom meer te weten

Deel deze pagina