Ondernemers

Atelier.3D

Atelier.3D

Atelier.3D

Welkom bij Atelier.3D In september 2020 besloot ik een opleiding 3D productdesign te volgen, ik was nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D printen. Het duurde niet lang voordat ik mijn eigen creaties wou uittesten, dus begon ik te dromen en te sparen.

In Maart 2021 was het zo ver! Mijn eerste 3D printer stond aan de voordeur. Twee dagen om alle onderdelen in elkaar te steken en weken van kalibreren later maakte ik mijn eerste prints.

Ik begon met het printen van juwelenhouders, vaasjes, juwelendoosjes..

Alle prototypes staan verspreid bij ons thuis in de leukste kleuren.  Toen ik ontdekte hoe blij ik er van wordt om mijn creaties overal terug te zien, besloot ik mijn eigen webshop op te richten onder de naam Atelier.3D.

Een plaats waar je leuke, veelzijdige creaties kan ontdekken die jouw interieur opfleuren of net dat tikkeltje extra bezorgen.  Het is onze missie om jou blij te maken wanneer je in de badkamer komt, aan het werken bent, in de zetel zit…

Happy shopping!

 

Wist je dat? Voor het printen van onze producten zullen we altijd trachten te kiezen voor duurzame materialen die gerecycleerd en recycleerbaar zijn.  Op dit moment zijn onze producten gemaakt van PLA, dit is een thermoplastic gemaakt van hernieuwbare en organische grondstoffen zoals mais en suikerriet. Bij het produceren van PLA verbruikt men tot 65% minder energie in vergelijking met de gebruikelijke plastics. PLA is industrieel recycleerbaar.

Kom meer te weten

Deel deze pagina