Nieuws

Top 5 cadeau ideeën voor de allerliefste mama!

Top 5 cadeau ideeën voor de allerliefste mama!

Nog geen idee welk cadeau je voor moederdag gaat geven?

Haal inspiratie uit deze top 5 van moederdagcadeaus.

 

MimeLittleThings

Een houten bloemenblokje: subtiel en stijlvol!

 

Dit houten blokje gevuld met droogbloemen geeft een prachtige uitstraling in het interieur of bureau. Een klein maar stijlvol cadeautje!

 

Bekijken

 

 

Charmed Jewellery

Omdat elke mama uniek is:

 

Stijlvolle accessoires van Charmed Jewellery, maken elke outfit compleet. Alles is liefdevol met de hand gemaakt. Van deze oorbellen gaat je mama stralen!

 

Bekijken

 

 

 

 

KEREL

 

Eens wat anders:

 

Wist je dat we bij Combidee een biermerk hebben dat volledig is opgezet door een vrouw? KEREL is een iconisch biermerk, de inhoud van het flesje is erven fantastisch als de buitenkant. De bieren zijn stuk voor stuk eigenzinnige creaties. Drinkt je mama graag een biertje? Dan gaat ze hier heel blij mee zijn.

 

Bekijken

 

 

 

 

MaPa Design

Sweaters die het ouderschap met een glimlach doen beleven

 

MaPa Design gaat volledig over het mooie aan het ouderschap. Een ouder zijn is niet altijd gemalkkelijk, het is soms hectisch, gek en zo spannend. MaPa Design heeft een collectie handgemaakte sweaters gecreëerd om het ouderschap met een glimlach te beleven. Een topcadeau voor wie onlangs mama is geworden.

 

Bekijken

 

 

 

Clover gin

Héérlijke alcoholvrije gin

 

Wat kan beter zijn dan een heerlijk verfrissende gin in een prachtige fles? Daarbij is de gin alcoholvrij dus zal ze er zeker geen hoofdpijn van krijgen! Zoek je een origineel cadeau waar je mama zeker blij mee gaat zijn? Dan is deze bestseller een sterke aanrader.

 

Bekijken

 

 

Deel deze pagina