Nieuws

Nieuwe ondernemer: SuperVitaMix

Nieuwe ondernemer: SuperVitaMix

Peggy is in 2018 afgestudeerd als gezonheidscoach. Als coach is het haar missie om jou te begeleiden naar continuïteit in je gezondheid en je geluk.

In haar strijd tegen de suikerverslaving begreep ze dat de sleutel voor duurzame verandering van de levensstijl in natuurlijke voeding zit. Door natuurlijke voeding rijk aan onverzadigde vetten toe te voegen aan je dagelijkse patroon, wordt het gemakkelijker om die producten waarvan je liever minder zou eten, zoals snoepgoed, te vermijden.

De supervitamix is hét product bij uitstek om als toevoeging aan je dagelijkse ontbijt, tussendoortje of slaatje te gebruiken en zo de suikerdrang te verlagen. Dankzij de natuurlijke noten, zaden, pitten en goji-bessen is deze mix een bom aan anti-oxidanten, foliumzuur, calcium, ijzer, mangaan, zink, magnesium, selenium en koper. Het is een puur en natuurlijk product zonder toevoegingen van suikers of andere smaakversterkers.

 

Waarom gemalen? In een gemalen vorm krijg je gemakkelijker een mix van álle voedzame ingrediënten binnen en worden ze bovendien ook beter door het lichaam opgenomen. In een niet gemalen vorm worden zaden, pitten en bessen vaak in zijn geheel terug afgescheiden door het lichaam waardoor ook de nuttige en voedzame stoffen mee afgescheiden worden.

 

Welkom SuperVitaMix

SuperVitaMix

 

Deel deze pagina