Nieuws

Beleveniszaterdag

Beleveniszaterdag

04-06-2022 13:00

Beleveniszaterdag

 

Van harte welkom

 

Op zaterdag 4 juni organiseren we een sfeervolle dag in Combidee te Brasschaat (Bredabaan 225). Op deze dag kan je verschillende ondernemers ontmoeten en ondertussen genieten van heerlijke tapenades en cocktails.

 

Combidee is meer dan een winkel

 

Wist je dat Combidee al meer dan 60 lokale ondernemers onder één dak heeft? Dat zijn meer dan 60 unieke verhalen met een passie voor hun bedrijf! Elke artikel is met zorg uitgekozen, zodat je iemand ermee kan verrassen of jezelf mee kan verwennen.

 

“Altijd verrassend, nooit hetzelfde!”

 

Geniet van de sfeervolle dag

 

Tijdens deze beleveniszaterdag krijgen de kids een kleurrijke grimmage terwijl jij geniet van een verfrissende gin-cocktail van FlowersNgin en héérlijke tapenades.

FlowersNgin Spring Edition heeft een gouden medaille gewonnen op de London Spirits Competition 2022. Dus zeker de moeite om te komen proeven!

Tijdens de beleveniszaterdag worden er leuke sfeerbeelden gemaakt. Als aandenken aan je bezoek, krijg je de getrokken foto’s mee naar huis.

 

Het programma

 

Ontmoet één van de ondernemers van Combidee:

  • FlowersNgin: David is een bloembinder, werken met de mooiste bloemen en natuurlijke decoratiematerialen is zijn ware passie. In de loop der jaren heeft hij een nieuwe passie ontwikkeld: Gin. David is op zoek gegaan naar de juiste smaak van de ‘botanicals’. Zo is flowersNgin ontstaan met ondertussen meer dan 4 verschillende soorten. Kom je proeven?
  • Woppily: Je zal Sabine live aan het werk zien bij het maken van sleutelhangers/ speenkoorden. Maak gebruik van de gelegenheid om te vragen achter een gepersonaliseerde sleutelhanger/speenkoord.
  • Pamper piramide: Ontmoet het gezicht achter de leukste pampertaarten van Brasschaat en omstreken. Milena maakt creatieve taarten van pampers met extra kids items waardoor het een perfect kraamcadeau is!

 

Kijk je er al naar uit?

 

Geniet van de bijzondere belevenis samen met Combidee.

 

Tot dan!

Deel deze pagina