Hobby & speelgoed

Zeppelin

Zeppelin

€ 59,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 59,95

Beschrijving

Zeppelin

De houten 3D modellen van ROBOTIME zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!

Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!

De producten van ROBOTIME zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!

De Air Vehicle is een schitterend houten schaalmodel waar alle technische en artistieke innovaties van de andere modellen in zijn verwerkt en neemt de modelbouwer nog een stap verder. 

Het luchtschip is symbolisch voor de 19de eeuwse technologie en staat voor avontuur en ontdekking. 

Het is enorm gedetailleerd uitgewerkt met oog voor realiteit en romantiek. Bovendien wordt, zoals bij alle modellen, een uitgebreide, full-colour, stap-voor-stap handleiding meegeleverd.

 

Specificaties:

  • Gewicht : 1.4 kg
  • Materiaal : Accessoires, metalen veer, plastic en PlayWood
  • Leeftijd : 14+
  • Product mm : 300 x 215 x 250
  • Verpakking mm : 357 x 235 x 46
  • Aantal stukjes : 229

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina