Hobby & speelgoed

Dreaming Terrace Garden - Little & Warm Space Serie II

Dreaming Terrace Garden - Little & Warm Space Serie II

€ 19,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 19,95

Beschrijving

Het ontwerp van Dreaming Terrace Garden DIY Miniature House DS030 is geïnspireerd op het tuintje in ieders hart - een bloemrijk hoekje waar je al je ongelukkigheid kunt loslaten en als een plant de stille veranderingen van de seizoenen kunt voelen. Deze miniatuur poppenhuis kit gebruikt het dromerige Tiffany blauw als hoofdkleur, aangevuld met helder geel en kersenbloesem roze. Bouw deze dromerige tuin met je eigen handen!

Mini creatieve uitstraling: De hele mini tuin is ontworpen om zeer romantisch te zijn. Een verscheidenheid aan kleurrijke planten zal bloeien met uw stemming in een zonnige middag.

Eenvoudige montage (geen kleuren nodig): Alle miniatuurhuispakketten in deze serie worden geleverd met verf en hoeven niet extra geschilderd te worden. Ook zijn sommige stukken van het product afgewerkte onderdelen, wat het assemblageproces eenvoudiger maakt.

Perfect cadeau voor kinderen en volwassenen: Dit product wordt geleverd met een prachtige verpakking. Het zal een groot cadeau voor zowel kinderen, volwassenen en DIY liefhebbers op verjaardag, vakantie en Kerstmis.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina