Hobby & speelgoed

DIY Wanddecoratie – Aroma Toast Lab met ledverlichting

DIY Wanddecoratie – Aroma Toast Lab met ledverlichting

€ 39,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 39,95

Beschrijving

DIY Wanddecoratie – Aroma Toast Lab met ledverlichting

Dit is een doe-het-zelf-muurdecoratie voor een bakkerij met led-verlichting. Bouw het met je eigen handen en verlicht je huis.

Welkom bij Sophie’s bakkerijwinkel! Deze Animal Store-serie – Aroma Toast Lab is een doe-het-zelf miniatuurhuisset voor aan de muur die je met je eigen handen kunt bouwen. De winkel is eigendom van Sophie, een schattige kleine kat die een passie heeft voor het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe taarten en brood voor haar buren. Boven haar woont ook een leuk stel.

Stijlvol wanddecor: deze unieke doe-het-zelf-muurhanger kan een vleugje buitengewone stijl toevoegen aan je huis of kantoor. Het is een geweldige wanddecoratie voor in huis die door jou is gebouwd!

Fleur je slaapkamer, woonkamer, studeerkamer, of welke muur dan ook van je huis op met Rolife DIY wandkleden. Onze Animal Store Series muurhanger is een houten stuk in de vorm van een DIY miniatuurhuisje. Met schattige thema’s, of je nu houdt van een café, een postkantoor, een bakkerswinkel of een villa aan zee, er is er één voor jou! Het is een perfecte wanddecoratie die ook gemakkelijk kan worden veranderd in een bureaudecoratie. Bouw deze mooie wanddecoraties met je eigen handen en laat je creativiteit stralen met deze kleurrijke knutselpakketten!

Specificaties: – Afmeting product: 11,5 x 5,3 x 30 cm – Gewicht: 496 gr – Verpakking: Cadeau verpakking – Afmeting verpakking: L 32 x B 5,6 x 21,5 cm – Belangrijkste materialen: hout, papier, metaal – Aanbevolen leeftijd: 14+ – 3 montage manieren om aan de muur te bevestigen – Sleutelhouder voor aan de muur

3 montagemanieren: nadat u klaar bent met het bouwen van deze wandophanging, heeft deze drie eenvoudige montagemanieren om u aan de muur te bevestigen: inham, door het ronde gat hangen en door de achterste trog hangen.

Gemakkelijk over te schakelen naar bureaudecoratie: het kan onmiddellijk worden omgeschakeld naar een miniatuurhuisdecoratie door simpelweg het onderste bord naar buiten te trekken om op het bureau te staan. Wanneer je hem weer aan de muur hangt en het bord naar binnen trekt, kan het ook je lichte spullen zoals sleutels ophangen.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina