Verzorging

Dew Shield

Dew Shield

€ 23,90
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 23,90
Voor dit artikel is er geen herroepingsrecht

Beschrijving

Deze gekleurde crème voldoet aan de behoeften van iedereen die een product wil dat zich perfect aanpast aan hun huidskleur en tegelijkertijd de huid hydrateert en egaliseert zonder deze te verzwaren.

De formule helpt de huidbarrière te versterken met een specifieke werking op het microbioom van de huid en beschermt deze tegen de schadelijke effecten van blauw licht door vrije radicalen te neutraliseren.

Een zachte en romige textuur glijdt en versmelt met de huid voor een perfecte dekking en langdurige resultaten. De huid voelt zacht en soepel aan dankzij 20% verzachtende oliën zoals avocado en sheaboter. Zonnefilters en het actieve ingrediënt tegen blauw licht helpen de tekenen van huidveroudering te verminderen voor een strakke en stralende huid. Het geeft de huid een nieuwe dimensie, met een natuurlijk stralende uitstraling.

 

Hydraterende actieve ingredienten

20% VERZACHTENDE OLIËN - AVOCADO-OLIE EN SHEABOTTER: omhult de huid als een zachte streling en voedt haar om de zachtheid en elasticiteit te herstellen EMULIUM ILLUSTRO®: zorgt voor een hoge, langdurige afdichting door de huid te hydrateren en te egaliseren. PENTAVITIN®: een 100% natuurlijke actieve stof (afgeleid van maïs) die als een magneet het water op het huidoppervlak kan absorberen en lang vasthouden om uitdroging van de huid te voorkomen. Het stimuleert de productie van keratinocyten en fungeert als een schild voor externe factoren die de epidermis aanvallen.

 

Beschermende acctieve ingredienten

BIOECOLIA: het voedt de microbiota, vergemakkelijkt de microbiële doorgang en versterkt de natuurlijke afweer van de huid om het ecosysteem te behouden. OXYGENSKIN: het bestrijdt de schade veroorzaakt door blootstelling aan blauw licht. Het versterkt de huidbarrière door de hydratatie te verhogen, fijne lijntjes glad te strijken en de uniformiteit van de huid te verbeteren. FILTRI SOLARI SPF20 (in-vivo testen) biedt delicate bescherming tegen zonlicht; oceaanvriendelijke filters.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina