Hobby & speelgoed

Borrowed Garden

Borrowed Garden

€ 22,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 22,95

Beschrijving

Borrowed Garden

De Rolife DIY Mini Town serie is een mini schaalmodel huis van delicatesse. Het bevat 6 verschillende huismodellen. Het bouwen ervan omvat zoveel doe-het-zelftijd, waaronder schilderen, naaien of zelfs opknappen. Als je het af hebt, zal het een eyecatcher zijn op de plank of op het bureau.

Mini Town is geïnspireerd op de grote en warme wereld. We leggen een aantal warme levensscènes vast en combineren ze tot een ministad. Hier is een mini-sprookjeswereld in de doos. Je kunt je andere leven opnieuw bedenken en recreëren met onze delicate kits. Genieten van een zacht leven in de stad van de doos. Bouw je eigen sprookjeswereld, het eindresultaat is een prachtige loft die je ook als een prachtig decorstuk kunt gebruiken.

Prachtig cadeau of decor. Een beste cadeau voor een speciaal cadeau voor iemand of voor huisdecoratie. Het zal een gedenkwaardig cadeau zijn dat voor altijd zal worden gekoesterd.

Product informatie: – Materiaal: Hout, papier, Led verlichting en metaal – Afmetingen: 85 x 62 x 128 mm – Verpakking: Cadeau verpakking – Afmetingen verpakking: L 16,5 x B 6 x H 17,5 cm – Aanbevolen leeftijd 14+ – Gemiddelde montagetijd: 6.5 uur

Eco-vriendelijke materialen: Onze 3D houten puzzel is gemaakt van multiplex. De verf is geurloos en kan ook gemakkelijk met water worden uitgewassen.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina