Hobby & speelgoed

Book Nook Garden House

Book Nook Garden House

€ 44,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 44,95

Beschrijving

Book Nook Garden House - Houten DIY Book Nook - TGB06

Geïnspireerd door een idyllische dag, ontwaakt door het zachte zonlicht en de aanwezigheid van bloeiende bloemen, vat het Garden House de essentie van die rustige ervaring samen. Net als het zetten van een verse pot koffie, nodigt het Holiday Garden House u uit om te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven. Het openen van de deuren en ramen verwelkomt de omhelzing van de natuur, waardoor de geur van bloemen en de warmte van zonlicht de ruimte innemen. De zorgvuldige decoratie en aandacht voor detail creëren de romantische sfeer die de kamer omhult in uw dierbare herinnering. Het Holiday Garden House straalt een ontspannen en gezellige sfeer uit en omarmt een rustieke stijl met Franse pastorale kleuren. De romantische boogdeur en het schemerige geribbelde glas roepen een gevoel van nostalgie op, terwijl de retrotrap met zijn gebogen ontwerp een vleugje elegantie toevoegt aan deze prachtige ruimte. Breng het Holiday Garden House in uw wereld en wees getuige van de bloei van romantiek en rust!

Introductie van het Holiday Garden House - een magnifieke creatie die de essentie van Europese bloemencharme belichaamt en een doorschijnende, frisse, genezende, comfortabele, romantische ruimte biedt. Dit prachtige miniatuur tuinhuis is gemaakt van superieur PET-materiaal en is zowel transparant als helder, waardoor de levendige kleuren van de 14 soorten verschillende bloemen doorschijnen, waardoor de allure van een Frans tuinhuis wordt nagebootst.

Duik in de mysteries die worden bewaard in de boeken die worden tentoongesteld in het Holiday Garden House. Te openen vensters voegen een vleugje eigenzinnigheid toe aan deze miniatuurwereld en zorgen voor een leuk interactief element. De retro woonstijl, geaccentueerd door de eenvoudige en oude lindehouten woonaccessoires, straalt een elegante charme uit. Elk detail toont de ingewikkelde kunstzinnigheid, van het unieke gevoel voor gelaagdheid geïnspireerd door de Franse bloementeelt tot de blauweregen rond de top, die een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt. De meubels die in de bloemsierkunst worden gebruikt, het Monstera-tapijt en het tuingereedschap zoals de gieter en de schep zorgen voor een authentieke sfeer. De plantengids die aan de muur hangt, maakt de meeslepende ervaring compleet, zodat u de kunst van het tuinieren kunt waarderen.

Het montageproces van het Holiday Garden House is een vreugdevolle reis. De lagere moeilijkheidsgraad zorgt voor een leuke en boeiende ervaring, terwijl het pen-en-gatproces een nauw verbonden en stabiele structuur garandeert. Het gebruik van Duitse LASER-snijtechnologie zorgt voor precisie en duurzaamheid. De frames zijn eenvoudig op te bouwen en te demonteren, wat gemak en flexibiliteit biedt. Als milieubewuste keuze is de Holiday Garden House-boekenset gemaakt van recyclebare en milieuvriendelijke materialen zoals PET, lindenhout, MDF, papier en acrylplaat. Dit fijne geschenk zorgt niet alleen voor eindeloze uren vrije tijd en creativiteit, maar dient ook als een opmerkelijk decoratief stuk, dat romantische warmte uitstraalt en je leven verrijkt.

Het Holiday Garden House is ontworpen voor eenvoudige montage, zodat u zich binnen slechts 5 uur kunt onderdompelen in de betoverende ambiance. Met de touch light-functie kun je de sfeer verbeteren en meer levendigheid toevoegen aan deze betoverende ruimte. Het warme licht is opgewaardeerd om een gezellige en rustgevende omgeving te creëren, en de accubak blijft verborgen, waardoor de naadloze esthetische aantrekkingskracht behouden blijft.

Het is een uniek en creatief cadeau dat perfect is voor iedereen die een charmante en grillige inrichting waardeert of die van doe-het-zelfprojecten houdt. Het zal de ontvanger zeker vreugde en genot brengen.

Specificaties:

  • Gewicht: 1,150 kg
  • Onderdelen: 176
  • Pakket inbegrepen: houten stukken voorsnijden, Engelse instructie, warme lichtsnaren, hulpgereedschap (schroevendraaier en kleine onderdelen)
  • Belangrijkste materialen: hout, papier, metaal
  • Aanbevolen leeftijd: 14+
  • Geschatte montagetijd: ongeveer 4-6 uur

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina