Hobby & speelgoed

Book Nook Falling Sakura

Book Nook Falling Sakura

€ 44,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 44,95

Beschrijving

Sakura-traditie met kersenbloesems knutselen bij Rolife met Falling Sakura

In een betoverend modelbouw tafereeltje tussen de bloeiende kersenbloesems in de Sakura-traditie, weerspiegelen oosterse geveltjes met typerende omhooggepunte daken in een kabbelende rivier. Een waterval geeft een prachtig spektakel en een meisje met roze konijnenoren op haar hoofd, gekleed in een rok met ook al roze konijntjes, geniet met haar oogjes dicht. Ze blaast een roze bubblegum terwijl een speelse poes zich verstopt. Lees snel meer over dit bouwpakket volwassenen in deze oase van rose!

De techniek achter het miniatuur huisje van deze book nook is verfijnd. Met slimme pen-en-gatverbindingen hoef je geen lijm te gebruiken. Elk puzzelstukje druk je uit houten platen, terwijl stickers de details tot leven brengen. Dit houten bouwpakket bevat 240 puzzelstukjes en is geschikt om te knutselen met hout vanaf 14 jaar. Als kers op de taart van dit steegje in kersenbloesem, zorgt ledverlichting, bediend met een touchknop, voor een magische gloed in jouw nieuwe book nook.

Een book nook is een miniatuur bouwpakket van een romantische reis naar een wereld vol verbeelding. Het is een miniatuuruniversum waarin je jezelf kunt verliezen en waar elk detail een eigen verhaal vertelt. Ontsnap aan de realiteit en stort je helemaal op het bouwen van dit schattige houten bouwpakket. Dit verhaaltje zet jij tussen je boeken om meer diepte te geven aan je boekenkast.

Specificaties:

  • Gewicht: 1,150 kg
  • Onderdelen: 240
  • Pakket inbegrepen: houten stukken voorsnijden, Engelse instructie, warme lichtsnaren, hulpgereedschap (schroevendraaier en kleine onderdelen)
  • Belangrijkste materialen: hout, papier, metaal
  • Aanbevolen leeftijd: 14+
  • Geschatte montagetijd: ongeveer 4-6 uur

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina