Hobby & speelgoed

Alice's Tea Store

Alice's Tea Store

€ 39,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 39,95

Beschrijving

Rolife Alice's Tea Store DG156 is een vintage-stijl DIY miniatuurhuis uit de Mystic Archives-serie. We kennen allemaal het verhaal van Alice in Wonderland. De ontwerper haalde de meest bekende elementen van de Wonderland-wereld eruit: meneer Konijn, kraaien, zakhorloges en dambordtegels om een ​​rijke, maar meisjesachtige afternoon tea-scène in Europese stijl te creëren. Het product bevat ook details zoals voortreffelijk porselein, desserts, magische bezems en andere decoraties om de foto rijker en interessanter te maken. Verzamel je vrienden en familie en laten we deze geweldige poppenhuisset bouwen!

Scène met een verhaal: dit miniatuurhuis is sterk gefocust op 'verhaal', 'scenario' en 'gevoel voor sfeer' bij de selectie van het thema en de stijl: of je je nu richt op de algehele look of op een detail, je kunt meteen in het verhaal.

Ambient Light Set: Elk product heeft 1. warme en heldere LED-verlichting; 2. verborgen batterijbox (u moet zelf twee 7-batterijen voorbereiden).

Eenvoudige montage (geen kleuring nodig): alle miniatuurhuiskits in deze serie worden geleverd met verf en hoeven niet extra te worden geverfd. Ook heeft deze serie, in vergelijking met de vorige producten, het aandeel afgewerkte onderdelen vergroot, waardoor het assemblageproces eenvoudiger en comfortabeler is geworden.

Grootte: 200x138x220mm (7,9 × 5,4 × 8,7 '')

Gewicht: 0,75 kg

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina