Ondernemers

Grey and Gold

Grey and gold

Grey and Gold

Hallo daar! Ik ben Ellen, een gepassioneerde moeder van drie kinderen, werkzaam in het onderwijs en een enthousiaste creatieveling. Met veel liefde en toewijding creëer ik handgemaakte oorbellen uit polymeerklei, en ik wil graag mijn kunst met jou delen.

Als moeder en leerkracht begrijp ik hoe belangrijk het is om accessoires te hebben die niet alleen prachtig zijn, maar ook comfortabel om te dragen. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat mijn oorbellen licht van gewicht zijn, zodat je ze de hele dag door moeiteloos kunt dragen. Geen gedoe meer met zware oorbellen die je oren belasten - mijn creaties zijn ontworpen voor jouw ultieme comfort.

Dus of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een geliefde, een accessoire om je eigen stijl te versterken, of gewoon een stukje draagbare kunst wilt dragen, mijn handgemaakte oorbellen uit polymeerklei zijn er voor jou. Elke keer dat je ze draagt, draag je een stukje van mijn passie met je mee.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Ik nodig je uit om mijn collectie te ontdekken en een paar van mijn betoverende oorbellen uit polymeerklei te bemachtigen. Verrijk je leven met unieke stijl en draag een beetje liefde en creativiteit aan je oren.

Met warme groeten,

Ellen

Kom meer te weten

Deel deze pagina