Nieuws

Workshop: Armbandjes maken 09/04

Workshop: Armbandjes maken 09/04

09-04-2022 14:00

Wil je graag zelf je armbandjes leren maken? Dat kan. Schrijf je in voor deze workshop.

 

Je leert tijdens deze workshop alle technieken aan om je eigen armbandjes te maken. Super tof om er nadien thuis verder mee te experimenteren. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat maakt het zo leuk. Je kan de armbandjes niet enkel voor jezelf maken, ze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Wat leer je tijdens deze workshop? Je leert je eigen armbandjes maken met zijdedraad, knijpkralen, fijne pareltjes en staaldraad. Tijdens deze workshop leert Liese van Isa en Roza je stap voor stap de kneepjes van het vak. Je gaat naar huis met twee professioneel afgewerkte armbandjes en heel wat inspiratie. Met de technieken die je aangeleerd krijgt zijn er ook nog een aantal andere toepassingen mogelijk. Welke deze zijn, ontdek je in de workshop.

Leuke extra! In de workshop zit een gegraveerd hangertje inbegrepen. Je kan zelf kiezen wat er op het hangertje komt.

 

Blijkt het na afloop van de workshop helemaal je ding te zijn en wil je nadien thuis verder aan de slag? Dan is er vrijblijvend de mogelijkheid om het afterworkshoppakket aan te kopen, daarmee kan je thuis nog eens een keer 24 armbandjes maken. Ideaal om even een moment voor jezelf in te lassen.

 

Wanneer: 09/04 van 14u00 tot 16u30
WaarCombidee Brasschaat
Prijs: 55€
Duur: 2,5u

 

Inschrijven

Schrijf je in

Deel deze pagina