Speenkoord Birdies Goud

Speenkoord Birdies Goud

€ 17,95
Tijdelijk niet voorradig

Beschrijving

Op zoek naar een uniek en persoonlijk geboortegeschenk dan ben je bij Woppily aan het juiste adres. Of ben je het beu dat je kleintje zijn tutje altijd valt en vuil wordt dan komt deze speenkoord goed van pas. Maakt je kleintje geen gebruik van een tutje maar heeft die last van doorkomende tandjes dan kan je deze speenkoord gebruiken om bijvoorbeeld de konijnenbijtring vast te hangen.

Deze speenkoord is gemaakt met de exclusieve birdies kraal. Een kraal met een fijne tekening op namelijk kleine vogeltjes heel mooi in combinatie met de gouden kralen erbij. De speenkoord beschikt over een crème kleur speenclip of houten speenclip, afhankelijk van de speenclip heeft het net een andere uitstraling.

Deze speenkoord bestaat in twee variaties: met houten clip of met crème siliconen clip.

✄ Materiaal: Kralen: silliconen kralen, BPA vrij Clip: hout met metalen sluiting Garen: parakoord

↔ Afmetingen: De lengte van het koord (excl. clip) is max. 22 cm = Europese veiligheidsnorm)

Onderhoud:  De speenkoord mag gewassen worden in een mild sopje. Let er op dat je de speenclip wel goed droog maakt. Laat hem dan even drogen aan de lucht. Tip: om de houten speenclip mooi te houden smeer je deze best in met (kokos)olie na elke keer te wassen.

Ondanks dat het speenkoord met de grootste zorgvuldigheid gemaakt is, gebruik het altijd onder toezicht van een volwassenen. Laat je kindje niet slapen met de speenkoord. Controleer het speenkoord elke keer wanneer je kindje hem gebruikt. Wees er zeker van dat de draad en de kralen niet stuk zijn en nog stevig aan elkaar vast zitten.

 

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina