Hobby & speelgoed

Kraambezoek Invulboek Lifestyle2love

Kraambezoek Invulboek Lifestyle2love

€ 24,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 24,95

Beschrijving

De mooiste wensen voor mij.

In dit mooie kraambezoekboek van Lifestyle2Love mag het kraambezoek een aantal vragen beantwoorden en geven zij een wens mee voor de baby. Dit kraambezoekboek heeft een hardcover kaft met goudfolie hartjes. Het boek heeft ook een zwart leeslint waardoor je altijd weet waar de kraamvisite verder mag met invullen.

Op de eerste pagina vul je de geboorte informatie over de baby in. De pagina’s daaropvolgend zijn voor de ouder(s). Dit kraambezoekboek is genderneutraal en geschikt voor iedere gezinssamenstelling. Bijvoorbeeld voor een papa en mama, twee papa’s of een alleenstaande ouder.

Nadat de ouder(s) een wens voor de kleine hebben ingeschreven komen de pagina’s voor het kraambezoek. Het kraambezoek beantwoordt simpele, korte vragen die makkelijk in te vullen zijn zodat je het kraambezoek niet voor het blok zet.

Er is plek voor 30 personen of families die het kraambezoekboek kunnen invullen. Is het eerste kraambezoekboek volgeschreven? Stuur ons een berichtje, dan kijken wij wat we met de prijs kunnen doen voor een tweede kraambezoekboek.

Naast de vragen voor het kraambezoek is er ook genoeg ruimte om foto’s, tekeningen en kaartjes in te plakken. Dit kan een foto zijn van de baby zelf, een foto van de kraamvisite, een tekening van bijvoorbeeld de trotse nicht of een geboortekaartje. Je kunt het boek zelf helemaal invullen zoals jij zelf wilt. Na twee kraamvisites zijn er twee pagina’s vrij voor de foto’s.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina