Hobby & speelgoed

Kassa

Kassa

€ 59,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 59,95

Beschrijving

Kassa

We weten allemaal dat, daar waar het echt om draait in het leven, geld een onderschikte rol heeft. Maar wanneer je geld noodzakelijk moet opslaan, heeft Ugears je iets te bieden dat je iets leert en ook nog plezier meebrengt. UGears introduceert de nieuwe mechanische kassa.

Deze originele en slimme mechanische bank is ontworpen als een vintage kassa om je contant geld veilig te houden. Net als het echte prototype heeft het model munt- en biljetvakken. Voor extra bescherming zijn ze beveiligd met een codeslot. Met het codemechanisme verander je de code naar eigen wens.

De kassa accepteert munten met een diameter van 10 tot 35 mm - de meeste munten in de wereld hebben deze maat. De kassa is uitgerust met een teller en een automatische muntdetector, waardoor je snel inzicht hebt in de inhoud. De bediening verandert wanneer er wel of niet een muntstuk in een muntslot zit.

Met de kassa van Ugears zie je misschien je verkoop stijgen - maar is er zeker een serieuze stijging in het dagelijkse plezier!

Productspecificaties:

 

  • Modelmaat : 245 *153*178 mm
  • Verpakkingsmaat : 378*170*50 mm
  • Aantal onderdelen : 405
  • Schatting bouwtijd : 5 uur

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina