Categorie

Stel een vraag over dit artikel

fuchsia fascinator crine en ganzeveren

€ 125,00 € 75,00
Promotie 50.00 € korting
Geldig tot 2020-02-29
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

fuchsia fascinator crine en ganzeveren
PROMO-50.00€
125,00 € 75,00 €

Fascinator, bibi, coifffe, cocktailhoed, haarversiering, verkoop speciale stukken uit vorige collecties aan interessante prijzen

Deze mooie fuchsia fascinator met roze organza, crine en zwierige fuchsia ganzeveertjes, is gemaakt voor de collectie van 2012, hij benadrukt  je outfit en persoonlijkheid, ideaal om te dragen bij feestelijke gelegenheden, recepties, opsmukken met "the little black cocktail-dress", voor bruidsmeisjes of..... De fascinator is gemaakt op een plateau die met een elastiek achteraan op het hoofd wordt gezet en bedekt door het haar, er kunnen eventueel ook nog haarspelden gebruikt worden om het geheel extra stevig te plaatsen. De fascinator wordt op de rechterhelft van het hoofd gedragen Het is een uniek en tijdloos stuk dat ontworpen en vervaardigt is in mijn atelier in Antwerpen, met dit collectiestuk bezit u een uniek exemplaar.

Als Belgisch ontwerper van diverse hoofdtooien voor dames en heren kan u terecht na afspraak op mijn atelier voor een gepersonaliseerde opdracht, u brengt uw outfit mee en samen bekijken we de mogelijkheden en modellen welke u het meest flatteren, deze worden daarna opgestuurd of kan u afhalen in de winkel in Brasschaat.

Combidee dat is

Een steeds wisselend productaanbod - online en in de winkel
Veilig online betalen
Levering bij je thuis binnen BE en NL of afhalen in onze winkel te Brasschaat
Gratis verzending vanaf 50 euro op de meeste artikelen