Hobby & speelgoed

Cat House

Cat House

€ 39,95
In voorraad
Te bezichtigen in de winkel

€ 39,95

Beschrijving

Cat House

  • zeer gedetailleerde DIY miniatuur huisjes gemaakt van hout
  • perfect design door exacte lasertechnologie / hoogwaardige afwerking
  • inclusief montagehandleiding / boekje
  • alle benodigde materialen inbegrepen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 14 jaar

Welkom in de fascinerende wereld van DIY 3D houten puzzels en bouwsets. De nieuwe ambachten inspireren en fascineren zowel kinderen als volwassenen.

De 3D houten puzzels zijn met veel aandacht voor detail ontworpen en vervaardigd. Elk object is de exacte miniatuur van het "grote" model - bijna een klein kunstwerk.

Of het nu gaat om een ​​poppenhuis, miniatuurkamer of andere 3D-puzzels - ze stimuleren allemaal je creativiteit, trainen je hand-oogcoördinatie en je vaardigheden, of ze zijn gewoon leuk voor je en brengen veel ontspanning. Fascinatie voor het hele gezin.

 

- Ervaar een geheel nieuwe en fascinerende wereld van handwerk -

U maakt alle meubels en accessoires zelf - u hoeft alleen de afzonderlijke onderdelen in de kit aan elkaar te lijmen om te genieten van het plezier van het zelf monteren en ontwerpen van dit gedetailleerde huis.

De planken, tafels, bloemen, decoraties en zelfs het licht, dat bij sommige modellen is inbegrepen, zien er bijna uit als het echte leven en dus is verwondering over je model zelfs in het donker nog leuk.

Elk doe-het-huis is echt uniek. (Alle componenten, decoraties, stapsgewijze instructies, lijm en gereedschap zijn inbegrepen.)

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina