Ondernemers

ZoeteGroetjes

Deze ondernemer heeft momenteel geen artikelen toegevoegd op de online shop. Ontdek de artikelen in onze winkel te Brasschaat.
Zoete groetjes

ZoeteGroetjes

Zoete Groetjes - Originele Snoepwenskaarten

Voor elke gelegenheid de leukste snoepkaartjes. Wil je iemand bedanken, verrassen of feliciteren. Het kan allemaal met een leuk snoep wensdoosje van Zoete Groetjes. 

Na 12 jaar een broodjeszaak uitgebaat te hebben werd het tijd voor iets anders. Vanuit de passie om mensen te verwonderen met de kleine dingen des levens is Zoete Groetjes stilletjes aan gegroeid. 

In mijn jeugdjaren had ik een pennevriendin. Een meisje dat ik had leren kennen toen we op vakantie waren. We wisselden adressen uit en bleven elkaar regelmatig brieven schrijven. Van zodra mijn brief gepost was liep ik elke dag na school naar de brievenbus om te kijken of ik al post had. Zo spannend dat zoiets simpel kon zijn. (Ik voel 30 jaar later nog steeds die adrenaline;))

We hadden briefpapier in alle kleuren van de regenboog met bijpassende envelopjes, we bespoten ze met heerlijke parfum, plakten stukken van 1 frank met plakband vast. Én we deelden onze snoepjes met elkaar die we dan met die centjes hadden gekocht. We maakten er een wedstrijd van om steeds weer de origineelste te zijn. We bleven elkaar uitdagen. Maar de snoepjes die wonnen keer op keer!  

Dat gevoel van verwondering en dankbaarheid wil ik graag meegeven aan al wie deze Zoete Groetjes mee naar huis neemt en iemand bedankt of verrast. In de hoop dat deze kleine gelukzalige dingen niet verloren gaan. En dat we dankbaarheid en troost kunnen blijven ronddelen!

Dat alle Zoete Groetjes fijne verrassingen mogen worden om even stil te staan bij de simpele geneugten van het leven. Wij schreven tot we er te oud voor werden. En daar wil ik graag op terugkomen! 

Met Zoete Groetjes wil ik graag meer mensen verwonderen, ontroeren, bedanken, steunen, troosten, verbazen, vieren, gelukwensen en nog veel meer. Weten dat er iemand is die aan je denkt kan een mens terug de moed en kracht geven die soms nodig is om verder te gaan. Laten we elkaar bestuiven met Zoete Groetjes! 

Want een kaartje sturen was nog nooit zó zoet! 

Kom meer te weten

Deel deze pagina