Ondernemers

Peggy van Male

Peggy Van Male

Peggy van Male

Het tekenen van bloemen en dieren is mijn passie. Mijn tekeningen zijn voornamelijk gemaakt met kleurpotlood, maar ook met grafietpotlood, pastel en verdunde inkt. Alle aangeboden artikelen zijn bedrukt met eigen creaties.

Neem een verwenmoment voor jezelf door koffie of thee te drinken uit een mok met bloemen en dieren in kleurpotlood. De tekeningen werden met zorg gedrukt op deze mokken en zijn geschikt voor vaatwasmachine en microgolfoven. Er is een standaard maat, een smalle mok en een Senseokopje.

De stijlvolle luxe canvas tas met bloemenprint is mijn meest recente creatie. Ze is piekfijn afgewerkt en er is werkelijk heel veel plaats voor je spullen.

De notitieboekjes heb ik met acrylverf bedrukt en zijn stuk voor stuk een uniek exemplaar. Dit geldt ook voor de ingelijste werkjes.

Wat is er fijner dan een cadeautje te kunnen afgeven samen met een wenskaart in dezelfde stijl of zelfs met dezelfde afbeelding als je dat leuk vindt. Keuze genoeg.

Ik kan zelf enorm genieten van mooie spullen om mij heen, en ben er zeker van dat de aangeboden artikelen ook jouw dag zullen opvrolijken.

Kom meer te weten

Deel deze pagina