Ondernemers

Milou by Nena

Milou by Nena

Milou by Nena

Hoi, fijn dat je bij onze juweeltjes en terrazzo decoratie terecht gekomen bent. Wij zijn Sam en Nena, de gezichten achter Milou by Nena. In 2018 startten wij Milou by Nena samen op als een hobby. Sam was nog volop bezig met zijn studie productontwikkeling en begon zich te verdiepen in 3D printen. Naarmate hij het 3D printen beter onder de knie kreeg, ontstond het idee om juwelen te 3D printen. Onze hobby’s, interesse in mode en interesse in techniek, bleken perfect te combineren. De 3D juwelen worden geprint van het materiaal PLA, een biologisch afbreekbaar en zeer licht materiaal. 

Bij mij begon het te kriebelen om meer te kunnen experimenteren met kleur. De kleuren waarin je kan 3D printen zijn namelijk beperkt. Ik ontdekte het materiaal polymeer klei en begon mezelf erin te verdiepen. Ik experimenteerde met verschillende technieken en leerde zelf kleuren mengen. Ondertussen zijn we vele kleurrijke collecties verder. 

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen met Milou by Nena juweeltjes zien rondlopen, maken we gebruik van allergievrije onderdelen en kan je de juweeltjes aan leuke prijzen kopen. Ideaal voor wie graag vaak afwisselt.

Sinds kort zijn we beginnen experimenteren met het maken van terrazzo decoratie. Het resultaat: een leuke collectie theelichthouders, onderzetters, schaaltjes en kandelaars. Ben jij fan?

Kom meer te weten

Deel deze pagina