Ondernemers

LC Bags & other creations

LC Bags

LC Bags & other creations

Tijdens een eerdere opleiding snit en naad werd mijn interesse in leder als bewerkingsmateriaal steeds groter. Ik besloot dan ook om de opleiding  marokijnbewerker in Lokeren te gaan volgen. Tijdens deze 4-jarige opleiding leerde ik de ambacht om het leder te bewerken enorm waarderen. De opleiding  bevestigde mijn gevoel dat dit echt iets voor mij is: creatief kunnen zijn met mijn favoriete materiaal: leder.

Hoewel ik ook andere en kleinere creaties maak, is het vervaardigen van handtassen datgene wat ik het liefst doe. Ik kreeg het gevoel dat ik daarin alle aangeleerde technieken en vaardigheden kan verwerken en werd er zo door gefascineerd dat ik besloot om me te registreren als zelfstandig ontwikkelaar van lederen producten.

Van bij de start probeer ik veel oog te hebben voor detail: fijne afwerking, stijlvolle en duurzame binnenvoering van de handtas, elegante sluitingen, mooie en soms gedurfde kleurencombinaties,… de vele ideeën die ik nog heb, laten me niet los om telkens andere, nieuwe zaken te creëren.

Als inwoner van Brasschaat ben ik dan ook heel fier om met Combidee in mijn eigen gemeente te mogen samenwerken.

Ik nodig u graag uit om eens een kijkje te nemen in het assortiment dat ik u kan aanbieden. Sommige modellen kunnen ook in een andere kleur, ledersoort of met andere details vervaardigd worden.

Deel deze pagina