Creadeau

Eva en Tim is een geoliede tandem die vrolijk en goedgemutst door het leven fietst en dat zie je ook aan onze ontwerpen: kleurrijk, stijlvol mét een vleugje humor. Op dit moment zijn wij, letterlijk en figuurlijk, een succesvolle familiezaak, van en voor familie en vrienden. En nu willen we het grote(re) publiek laten kennismaken met onze creadeaus, onze creatieve cadeaus.

Creadeau is een manier van “niks moet, alles mag”. Als ondernemer, ontwerper, layouter en grafisch vormgever hebben we beiden onze sporen al verdiend. Bovendien versierde Eva vroeger al juwelenkistjes met de hand.  Dankzij een nieuwe investeerder kunnen we nu machinaal én met de computer effecten en nuances leggen die we onmogelijk met de hand kunnen bekomen.

Voor ons houtdesign werken wij samen met een professioneel houtatelier. Zij leveren ons de grondstof, een stevig, duurzaam en warm natuurproduct. Door de eigenschappen van het hout laten wij ons inspireren om gezellige, stijlvolle, kleurrijke en originele ontwerpen te maken. Een greep uit ons houtassortiment: theedozen, theelichthouders en wijnkisten.

Naast onze core business zijn wij ook gespecialiseerd in het bedrukken van mokken, met of zonder lepel. Volgens onze klanten zijn onze mokken altijd handig, verrassend én uniek.

Binnenkort krijgen we een nieuwe grondstof in ons gamma namelijk acryl. Hiervoor gaan we samenwerken met een professioneel acrylatelier.

Wij hopen dat jullie even enthousiast zijn over onze huisgemaakte creadeaus.

Kom meer te weten