AMI AMI

AMI AMI

 

 A TRIBUTE TO AFRICAN FASHION

AMI AMI is een Belgisch modemerk. Onze muze is de Afrikaanse vrouw met die warme kleurencombinaties in haar outfit.

We willen graag iets teruggeven en daarom schenkt u 10% van uw aankoop aan Mamas for Africa. Zo is voor ons de cirkel rond.

Onze collectie is een unieke combinatie van Afrikaanse wax in een strakke westerse snit. Afrikaanse wax is 100% katoen zonder stretch, het voelt eventjes wat stug aan maar na een paar uren zet de stof zich wonderbaarlijk naar je lichaam. Een aanrader!

Het is ons gelukt om de collectie van A tot Z in België te laten produceren. Elk stuk is een uniek exemplaar. We veranderen voortdurend van stoffen.

EXCLUSIVE BELGIAN BRAND!

AMI AMI is een atypische webshop. We staan voor duurzaam  produceren, onthaasten en je eigen ding doen. Op de blog vind je allerlei activiteiten, interessante producten en leuke links. INSTAGRAM houdt je op de hoogte van onze nieuwe prints en modellen.                            

 

WIE IS WIE ?

 

Wie zit er achter AMI AMI ?

Chantal heeft haar strepen verdiend in de mode als ontwerpster van een eigen golfmodecollectie. Het was tijd voor iets anders en een gezamenlijke passie voor mode en Afrika heeft haar samengebracht met Annemie, een life-coach met een grote drive om iets te doen met Afrikaanse mode in België.

 

CONTACT

 

hello@amiami.be : algemene info

Kom meer te weten